Spara tid med en onlinebaserad brandutredning

Ofta är många spår förstörda eller har brunnit upp när en brandutredare kommer till brandplatsen, eftersom röjningen redan har påbörjats. Med en onlinebaserad brandutredning kan potentiella spår identifieras på förhand och därmed säkras tills en brandutredning blir utförd.

På DBI har du möjlighet att boka ett kort digitalt möte med en brandutredare som tittar på brandplatsen via din mobil eller surfplatta. Det är ungefär som en utökad FaceTime.

Du loggar in via ett onlinesystem, filmar brandplatsen och kan samtidigt prata och bolla tankar med brandutredaren. Enkelt, tidsbesparande och flexibelt – oavsett var i världen du befinner dig. Det gör det möjligt att få professionella åsikter och utvärderingar redan från första minut, och innebär även at potentiella spår säkras.

DBI kan vara med så fort brandplatsen överlämnas, och en värderare eller försäkringsutredare gjort sin första undersökning. Ju tidigare brandutredaren kan få se brandplatsen och potentiella spår, desto bättre blir grunden för undersökningen.

Denna tjänst är tänkt som en kort inledande session på 10-15 minuter. Därefter kan det utvärderas om det finns ett behov av en fullständig brandutredning av DBI, där brandutredaren kommer ut på platsen.

Alltid en brandutredare nära till hands

Snabbt avgörande om det finns anledning till en brandutredning

Bättre säkerställning av potentiella spår

Vill du höra mer? Kontakta oss eller ring

KONTAKTA OSS DYGNET RUNT

DBI:s avdelning för brandutredningar finns tillgänglig på telefon dygnet runt via vårt Servicecenter:

Telefon: +45 20 10 90 30

E-post: sc@brandogsikring.dk

I akuta fall kör även våra brandutredare ut både kvällar och helger.

Ring oss

Villkor för användning av DBI’s websida

Copyright© All material på DBI’s websida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kontakta oss på dbi@brandogsikring.dk. om du är osäker på hur du får använda vårt material.
Vimeo LinkedIn