3D-modeller av brandplatser

Komplett dokumentation av en brandplats, enkel mätning, snabb återuppbyggnad och inga tveksamheter i eventuella tvister.

DBI erbjuder 3D-modeller av brandplatser, vilket gör det möjligt att besöka en brandplats långt efter att platsen har röjts och bebyggts på nytt. För att göra en 3D-modell tar brandutredaren från DBI 360-gradersfoton av alla rum på brandplatsen.

KLICKA HÄR OCH PROVA EN VIRTUELL RESA I EN AV VÅRA 3D-MODELLER

Bilderna samlas i en digital modell som man kan navigera i på samma sätt som i Google Street View. 3D-modellen ger en komplett dokumentation av brandplatsen, och gör det även möjligt för en värderare att jobba från skrivbordet – man kan t.ex. beräkna minskat eller förlorat värde och genomföra mätningar, och om det skulle uppstå tvister kan man alltid gå tillbaka och granska brandplatsen på nytt.

Den snabba och kompletta dokumentationen innebär även en möjlighet att snabba på röjnings- och återuppbyggnadsprocesserna. Som kund kan man be om att få modellen överförd till AutoCAD i efterhand. Då skapas alla ritningar som behövs för att hämta in offerter på återbyggnaden. Modellen kan även kombineras med ytterligare data, och bl.a. närbilder, bruksanvisningar och fakturor för exempelvis vitvaror kan läggas till så att 3D-modellen i praktiken innehåller all dokumentation om skadan och information om reparation på ett och samma ställe.

Komplett överblick och permanent dokumentation av brandplatsen

Automatisk mätning till förfrågningsunderlag

Ingen förbrukning av tid och resurser för resor och mätningar

Möjlighet att lösa många av uppgifterna från skrivbordet

Vill du höra mer? Kontakta oss eller ring

KONTAKTA OSS DYGNET RUNT

DBI:s avdelning för brandutredningar finns tillgänglig på telefon dygnet runt via vårt Servicecenter:

Telefon: +45 20 10 90 30

E-post: sc@brandogsikring.dk

I akuta fall kör även våra brandutredare ut både kvällar och helger.

Ring oss

Villkor för användning av DBI’s websida

Copyright© All material på DBI’s websida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kontakta oss på dbi@brandogsikring.dk. om du är osäker på hur du får använda vårt material.
Vimeo LinkedIn