Maritimt

Hos DBI har vi lång erfarenhet av brandteknisk provning av konstruktioner, komponenter och interiörer för fartyg. Våra faciliteter inkluderar den utrustning som krävs för brandprovning i enlighet med de senaste standarderna.


DBI testar produkter och komponenter för fartyg enligt IMO2010FTP CODE.


Brandprovning i DBI’s multiugn

I DBI´s multiugn har en maximal effekt på 10 megawatt, det betyder att den, den förutom at prova enligt den vanliga standard kurvan också kan prova enligt kolväte-kurvan (HC-Kurvan).


Ugnen kan också hantera både vertikala och horisontala provningar i stor skala.


Brandprovning i DBI’s multiugn, storskala, brandprovning, HC-Kurvan

Få den bästa lösningen

För oss är det viktigt att sätta kunden i centrum. Därför organiserar vi alla brandprovningar enligt individuella behov, så att du alltid får den mest optimala lösningen. Kontakta oss för att höra hur vi kan ge dig bäst möjliga provningsförlopp.


Kontakta

Christina Hald

International Sales Manager

Fire Testing, Advanced Services and Certification

20 54 69 99

chh@brandogsikring.dk

Kontakt, brandprovningar, konstruktionsprovning

DBI: s rapporter erkänns av klassificeringsföreningar och myndigheter över hela världen, inklusive USA: s kustbevakning, ryska sjöfartsregistret, norska sjöfartsmyndigheten och svenska sjöfartsverket.


RING MIG - FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG

Villkor för användning av DBI’s websida

Copyright© All material på DBI’s websida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kontakta oss på dbi@brandogsikring.dk. om du är osäker på hur du får använda vårt material.
Vimeo LinkedIn